Handleidingen

Welkom bij PIPES, dé bron voor hoogwaardige kledingrekken en opslagoplossingen. Hier bij PIPES streven we ernaar om niet alleen uitstekende producten te leveren, maar ook om ervoor te zorgen dat onze klanten deze producten probleemloos kunnen gebruiken. Daarom bieden we gedetailleerde handleidingen voor al onze producten, zodat u moeiteloos kunt genieten van uw aankoop.

Onze Handleidingen

 1. MILO - Wandrekken

  Download handleiding voor wandrekken (PDF)

  Onze wandrekken zijn ontworpen met duurzaamheid en eenvoudige installatie in gedachten. Met deze handleiding kunt u stap voor stap leren hoe u uw wandrekken kunt monteren en gebruiken.

 2. OLAV - Vrijstaande rekken

  Download handleiding voor vrijstaande rekken (PDF)

  Onze vrijstaande rekken zijn perfect voor situaties waarin wandmontage niet mogelijk is. Deze handleiding begeleidt u bij het opzetten en optimaliseren van uw vrijstaande rekken, zodat u uw ruimte effectief kunt organiseren.

 3. JAX - Wandrails

  Download handleiding voor wandrails (PDF)

  Onze wandrails bieden een veelzijdige oplossing voor het ophangen van kleding en accessoires. Met deze handleiding kunt u snel en gemakkelijk uw wandrails installeren en gebruiken, zodat u uw kleding netjes en georganiseerd kunt houden.

Waarom PIPES?

Bij PIPES geloven we in kwaliteit, gemak en klanttevredenheid. Onze handleidingen zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw PIPES-producten kunt halen. Als u vragen heeft over onze producten of handleidingen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons vriendelijke klantenserviceteam. We staan altijd klaar om te helpen.

Dank u voor uw interesse in PIPES. We hopen dat onze handleidingen u helpen bij het optimaliseren van uw opslagruimte en het organiseren van uw kleding op een stijlvolle en efficiënte manier.