Over ons

Welkom bij PIPES! Een jong bedrijf, waar functionaliteit, stijl en gemak samenkomen. Onze missie is om de inrichting van uw ruimte te vereenvoudigen en te verfraaien met onze unieke collectie stijlvolle industriële kledingrekken.

Wat PIPES uniek maakt, is onze toewijding aan eenvoudige montage. In tegenstelling tot traditionele aanbieders leveren wij kant-en-klare oplossingen met innovatieve schroefverbindingen, waardoor u snel en moeiteloos kunt monteren zonder gedoe. Onze producten bieden niet alleen een industriële uitstraling, maar ook modulaire flexibiliteit, waardoor u uw eigen unieke ontwerpen kunt creëren.

Wij geloven in betrouwbaarheid en klanttevredenheid, en we bieden producten van hoge kwaliteit, ondersteund door duidelijke instructies en vriendelijke service.

Bij PIPES gaan we verder dan het aanbieden van meubels. We inspireren creativiteit en streven ernaar om een gemeenschap van klanten te bouwen die trots zijn op hun individuele inrichting. Ontdek het gemak van PIPES en laat uw ruimte tot leven komen.

Bij PIPES streven we ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij waarderen uw tijd en geld, en daarom bieden wij gratis verzending op alle bestellingen. We zijn ook toegewijd om u te voorzien van een goede klantenservice, dus als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.