Retourbeleid van PIPES

Wij bij PIPES streven ernaar ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Als u echter niet volledig tevreden bent en een retour wilt doen, volg dan onderstaand retourbeleid.

Retourvoorwaarden:

  1. Retourperiode: U heeft het recht om uw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren.

  2. Ongebruikte staat: Geretourneerde producten moeten zich in ongebruikte en onbeschadigde staat bevinden, inclusief alle originele labels en verpakkingen.

  3. Verzendlabel aanvragen: Om uw retourzending eenvoudig te regelen, dient u een verzendlabel aan te vragen. Stuur hiervoor een e-mail naar customerservice@pipes-design.com met vermelding van uw ordernummer en de producten die u wilt retourneren. Ons klantenserviceteam zal u voorzien van het benodigde verzendlabel.

  4. Verpakken en verzenden: Nadat uw retouraanvraag is goedgekeurd, verzoeken wij u het product zorgvuldig in de originele verpakking te plaatsen. Plak het verzendlabel dat u van ons hebt ontvangen op de doos en breng het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor. 

 

Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde artikel, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden vergoed, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

Voor eventuele vragen of verdere assistentie kunt u contact opnemen met onze klantenservice op customerservice@pipes-design.com.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Het team van PIPES